Юні черкасці про футбол у їхньому житті (ОПИТУВАННЯ)

Юні черкасці про футбол у їхньому житті (ОПИТУВАННЯ)

Для багатьох футбол – не просто гра, а стиль життя. Шанувальники футболу в усьому світі також мають своє свято. Відзначають його щороку 10 грудня. Кореспонденти «Нової Доби» завітали на одне з занять юних черкаських футболістів ГО «Футбольна Родина» і дізналися, яке місце цей вид спорту займає у житті юнаків.

Юні черкасці про футбол у їхньому житті (ОПИТУВАННЯ)

Вадим Дейнека, 11 років, навчається у школі № 3:
– Мені завжди було цікаво пограти з м’ячем, та спостерігати за матчами. Тому я сам захотів займатися футболом. По телевізору дивлюся футбольні матчі. Вболіваю за «Парі Сен-Жермен» і «Манчестер Сіті». Улюблений футболіст – Лерой Сане. У майбутньому я хотів би грати за збірну України з футболу. Окрім футболу, я люблю збирати різні головоломки.

Юні черкасці про футбол у їхньому житті (ОПИТУВАННЯ)


Дамір Коротченко, 10 років, навчається у гімназії № 1:

– У футбол мене привела мама. Мені подобається спостерігати за гравцями, а потім намагатися повторювати їхній стиль гри. По телевізору дивлюся футбол. Мій улюблений футболіст Рональдо. Імпонує те, що він доволі різностороння особистість, а не лише спортсмен. Також я займаюся спортивною гімнастикою. Вона допомагає мені у футболі. Я хотів би стати футболістом у майбутньому.

Юні черкасці про футбол у їхньому житті (ОПИТУВАННЯ)
Богдан Батієвич, 10 років, навчається у школі № 1:
– Мій тато дуже любить футбол, тому і мені прищепив любов до цього спорту. Я гравець донецького «Шахтаря». База «Шахтаря» зараз переїхала в Київ. Ми тренуємося у селі. Нашого тренера звати Богдан Єгорович Білько. Обіграли вже дуже багато футбольних команд із великим розривами у рахунку. Одну гру зіграли в нічию. Зараз ми на другому місці у рейтингу. Але, у нас все ще попереду. Був такий гравець Валерій Рудаков, який казав, що легше пройти відбір, ніж затриматися. Я хотів би в майбутньому стати професійним футболістом, і навчатися у київській школі футболістів. Окрім футболу, я люблю малювати. Мені подобається змальовувати щось. Моя улюблена футбольна команда «Шахтар», а улюблений гравець – Тайсон, Ісмаілі й Данченко.

Юні черкасці про футбол у їхньому житті (ОПИТУВАННЯ)


Герман Папст, 11 років, навчається у школі № 31:

– Мене у футбол також привів тато. Футбол люблю за емоції, радість від перемоги, спілкування з товаришами. Окрім футболу я ще займаюся настільним тенісом. По телевізору дивлюся футбол, вболіваю за «Динамо-Київ», «Барселону». Улюблений гравець – Ноель Вальядарес. Коли виросту я хотів би стати професійним футболістом і грати за «Динамо» чи «Шахтар».

Юні черкасці про футбол у їхньому житті (ОПИТУВАННЯ)

Михайло Гулковський, 11 років, навчається у школі № 17:
– Мене привів у футбол мій друг, який зараз грає за «Динамо-Київ». Мені подобається грати у футбол, бо там я черпаю натхнення. Не можу жити без тренувань. Моя улюблена команда – «Парі Сен-Жермен», а футболіст Неймар. Проте він нападник, а я напівзахисник і захисник. У майбутньому грав би за збірну України.

Юні черкасці про футбол у їхньому житті (ОПИТУВАННЯ)


Ростислав Смірнов, 11 років, навчається у школі № 32:

– Любов до футболу мені прищепили батьки. Чому люблю футбол? Грати у футболі мені подобається, тому що це можливість подорожувати. Ми часто їздимо на турніри в інші міста та країни. Так я вже побував у Львові, Вінниці, Сумах, а також у Словаччині. Взагалі я займаюся футболом вже 6-й рік. Окрім футболу, я граю в теніс. Раніше часто їздив на тренування до тата – він тренер з тенісу. Моя улюблена команда «Барселона», а гравці – Пеле, Мессі та Рональдінью. У майбутньому я хотів би грати за «Динамо» або «Барселону».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x