У Черкасах відкрили виставку присвячену фестивалю аматорських театрів

У Черкасах відкрили виставку присвячену фестивалю аматорських театрів

Урочисте відкриття фотовиставки «Фотозвіт присвячений театральному фестивалю \”FORTUNA_Fest-2018\”» відбулося 10.12.18 о 18:00. Присутніх на заході акторів, громадських діячів та всіх, хто цікавиться театральним мистецтвом вітали організатори заходу на чолі з головним організатором фестивалю, директор Палацу Молоді Нодарі Росопідзе, співак Віктор Жолба, письменниця Ганна Григорович та багато інших представників місцевого культурного простору.

– Виставка це данина поваги нинішньому фестивалю, яку ми проводимо щороку після фестивалю, – відзначив головним організатором фестивалю, директор Палацу Молоді Нодарі Росопідзе. – Таким чином намагаємося проаналізувати, що було, що хотіли, щоб було, пригадуємо, аналізуємо, ми це називаємо фотозвіт. Раніше ми просто організовували виставки, а цього року вирішили провести її в певному стилі. Якщо в нас відпрацьований стиль «Ах, Одеса», то ми в ньому і працювали.

У Черкасах відкрили виставку присвячену фестивалю аматорських театрів

І дійсно цього вечора глядачі мали можливість побачити всіх головних персонажів мюзиклу, який з успіхом пройшов у Черкасах. Організаторів заходу своїми творчими виступами також підтримали відомий співак Віктор Жолба, Черкаська дитяча школа мистецтв Театральний колектив «Круть-верть», Театр-студія «Darimen’S Club» «інтерактив-танець» та багато інших.

Всі, хто хоче відвідати фотовиставку, можуть зробити це в Черкаському палаці молоді за адресою Сумгаїтська, 12, до 19 грудня.

Владислав Бедринець

фоторепортаж із заходу можна переглянути, натиснувши на цей лінк: Відкриття фотовиставки «Фотозвіт присвячений театральному фестивалю

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x