«Ми очікуємо, що Черкаси стануть місцем паломництва для творчих людей»

«Ми очікуємо, що Черкаси стануть місцем паломництва для творчих людей»

Сьогодні під час прес-конференції у прес-центрі «Нової Доби» головний організатор фестивалю та директор Палацу Молоді Нодарі Росопідзе поділився своїми враженнями від вчорашнього відкриття фотовиставки, присвяченої театральному фестивалю «FORTUNA_Fest-2018». А також поділився планами на майбутнє.

– Ми хотіли добитися теплої атмосфери на відкритті, коли всі глядачі беруть участь у цьому процесі, щоб вони відчули цю атмосферу і хотіли прийти на неї ще і запрошували своїх друзів, – розповів пан Нодарі. – За фотографії ми вдячні Олександру Мінаєву та його фотошколі. Щоправда він попросив не згадувати його як автора, оскільки разом з ним працювало ще багато інших фотографів у тому числі і не професійні фотографи, які робили на звичайні смартфони.

Митець також поділився планами на майбутнє:
– Театральний фестиваль «FORTUNA_Fest-2018» запрошує всіх на 27-29 вересня 2019 року. Буде значно ширший масштаб, зараз шукаємо фінансування. Ми хочемо облаштувати різні локації в самих Черкасах і вийти за їхні рамки. Плануємо поїхати виступати в найближчі міста, наприклад, в Смілу. Вже обговорили з театрами з Єривана та Кишеньова, шукаємо можливості, щоб вони приїхали. Дуже очікуємо, що Черкаси стануть місцем паломництва для цікавих творчих людей. А всім можновладцям хочемо передати такий меседж: чим більше приїде до нас гостей і учасників на свято з інших міст і країн, тим більше користі матиме місто, тому хотілося б, щоб у популяризації і організації фестивалю допомогли і ті, хто відповідає за благополучча Черкас.

«Ми очікуємо, що Черкаси стануть місцем паломництва для творчих людей»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x