Рятувальники привітали 80-річного ветерана з Монастирищини

Рятувальники привітали 80-річного ветерана з Монастирищини

12 грудня рятувальники Монастирищенського районного сектору привітали з 80-м Днем народження ветерана пожежної охорони Ткаченка Валентина Андрійовича. Рятувальники побажали імениннику міцного здоров’я, родинного тепла, щастя, благополуччя та мирного неба над головою. Повідомляють в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

За час роботи Валентин Андрійович зарекомендував себе виключно з позитивної сторони. Завжди своєчасно на високому професійному рівні виконував поставлені перед ним завдання, є взірцем та наставником для молодого покоління.
Рятувальники привітали 80-річного ветерана з Монастирищини

Саме пожежна охорона, маючи багаторічний досвід, професійні кадри та необхідне технічне озброєння, стала базою Державної служби надзвичайних ситуацій України і послужила основою створення в Україні єдиної служби порятунку – «101». Наші рятувальники діють при ліквідації надзвичайних ситуацій професійно і самовіддано. Ці якості у молодих офіцерів виховують ветерани пожежної охорони. Після виходу на заслужений відпочинок, вони передають свій безцінний досвід і виховують нові покоління пожежних-рятувальників у дусі славних традицій пожежної справи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x