Черкаські спортсмени вибороли нагороди чемпіонату України з п\’ятиборства

Черкаські спортсмени вибороли нагороди чемпіонату України з п\’ятиборства

Спортсмени Черкаської області вдало виступили на змаганнях чемпіонату України серед юнаків та дівчат до 17 років у приміщенні з сучасного п’ятиборства. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Управління у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Із 6 до 7 грудня 2018 року у м. Київ відбулись змагання чемпіонату України серед юнаків та дівчат до 17 років у приміщенні з сучасного п’ятиборства.

За нагороди чемпіонату змагались спортсмени з багатьох областей України: Черкаська обл., Львівська обл., Донецька обл., Житомирська обл., Харківська обл., Дніпропетровська обл.

Черкаську область представляло семеро спортсменів: Анастасія Снесар, Іванна Дибченко, Софія Боровкова, Данило Муравіцький, Максим Лень, Олексій Балоха та В’ячеслав Комар.

У особистому заліку у категорії D (двоборство, дівчата) Анастасія Снесар здобула перше місце чемпіонату, спортсменка Іванна Дибченко виборола третє місце змагань.

У загальнокомандному заліку команда спортсменок у складі: Анастасія Снесар, Іванна Дибченко та Софія Боровкова виборола друге місце змагань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x