Скільки черкащан вважають себе щасливими розповіли соціологи

Скільки черкащан вважають себе щасливими розповіли соціологи

Заступник директора соціологічної групи «Рейтинг» Любомир Мисів у прес-центрі «Нової Доби» продемонстрував результати найбільшого соціалогічного опитування проведеного у листопаді-грудні цього року на Черкащині.

– Соціологічна група «Рейтинг» у рамках проекту «Портрети регіонів» із 16 листопада по 7 грудня 2018 року провела опитування серед жителів Черкащини. Загалом у дослідженні, здійсненого за методом особистого інтерв’ю, взяли участь 1600 респондентів. Вибірка сформована з урахуванням вікової й гендерної структури області з урахуванням типу поселення. Похибка становить не більше 2,4%, – зазначив Любомир Мисів. – Аналіз результатів дослідження показав, що ситуацію загалом по країні мешканці області оцінюють гірше, аніж на місцях.

Близько 70% вважають себе однозначно або скоріше щасливими людьми. 17% – протилежної думки. Частіше про особисте щастя зазначали молодші та заможніші опитані. Водночас кожен п’ятий з представників старшого покоління і кожен третій з найбіднішого прошарку – вважають себе нещасливими.

Скільки черкащан вважають себе щасливими розповіли соціологи

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x