Студенти ЧНУ знайомилися з роботою прес-служби ОДА

Студенти ЧНУ знайомилися з роботою прес-служби ОДА

Студенти першого курсу кафедри видавничої справи, редагування і теорії інформації побували у прес-службі Черкаської обласної державної адміністрації. Ініціатором заходу стала старший викладач Людмила Солодка. Екскурсію для першокурсників провела завідувач сектору прес-служби ОДА Юлія Марунчак. Про це інфомує прес-служба ЧНУ.

Майбутні фахівці дізналися багато нового про специфіку роботи та призначення цього підрозділу.

– Основне завдання прес-служби – інформувати про діяльність своєї установи, — розповідає Юлія. Хоча робота й вимагає багато сил і часу, але водночас це велика відповідальність і професійний розвиток.

На учасників чекала також екскурсія до зали засідань. Під час неї вони дізналися, як проводяться брифінги, прес-конференції, інші публічні заходи. Розповіла начальник сектору і про співпрацю прес-служб державних закладів з іншими організаціями.

— Екскурсія була досить цікавою й незвичною, адже нам вдалося вперше побувати в такому офіційному місці, а також познайомитися з досвідченими фахівцями, — ділиться враженнями студентка 1-Р курсу Анастасія Калиновська. — Тепер ми маємо уявлення про ще одну сферу, де можемо працевлаштуватися після отримання диплома.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x