Як вивести токсини з організму?

Як вивести токсини з організму?

Відчуття млявості і розбитості, безпричинна втома, проблеми зі шкірою, тяжкість у шлунку, зайва вага – усе це свідчить про накопичення в організмі токсинів і шлаків. Детоксикація має на меті очищення крові. Сторонні домішки з крові переробляє печінка. Людський організм виводить токсини також через нирки, кишечник, легені, лімфу і шкіру. Проте коли ця система дає збій, шкідливі речовини не фільтруються і вражають кожну клітину людського організму. Про дієві способи очищення організму від токсинів – читайте далі в матеріалі.

Пийте багато води. Багато людей страждають від зневоднення, а це одна з основних причин закупорювання кишечнику. Вода промиває організм і регулює біохімічну життєдіяльність. Випивайте не менше як 2 літри води щодня. Деякі експерти в галузі охорони здоров’я рекомендують випивати навіть 3 літри води в день. Це дасть змогу набагато легше позбуватися токсичних шлаків.

Вживайте щодня грейпфрут. Цей плід має антиоксидантний ефект, захищає організм від вільних радикалів і прискорює метаболізм. Грейпфрутом можна перекусити або ж додавати стиглий плід у фруктові салати.

Вживайте насіння льону. Протягом місяця додавайте у раціон перемелене насіння льону. Цей продукт чудово очищає організм, сприяє покращенню метаболізму й відновлює сили. Дієтологи рекомендують вживати насіння льону вранці з теплою водою натщесерце або ж додавати 1 чайну ложку в кефір, йогурт.

Додайте у свій раціон буряк. Цей овоч стимулює роботу шлунку й виводить все зайве з організму.

На сніданок вживайте рис. Замість омлету і тостів на сніданок протягом місяця вживайте рис без додавання олії і солі. Цей продукт чудово очищає організм, знімає набряки і перезавантажує роботу всіх органів.

Регулярно пийте лимонний сік. Лимонний сік містить велику кількість вітаміну С і має антиоксидантні властивості. Згідно з дослідженнями, це корисно для здоров’я товстої кишки. Лимони також прискорюють метаболізм, підвищують ефективність виведення відходів з організму.

Вживайте пробіотики. Це здорові, корисні для організму бактерії. Вони регулюють погані, токсичні бактерії, які блокують роботу кишківника і товстої кишки. Зазвичай в організмі достатньо пробіотиків. Але деякі лікарські препарати, наприклад, антибіотики, можуть убити їх. Відновити свій рівень пробіотиків можна, якщо вживати в їжу йогурти, кефір, квашену капусту, темний шоколад, соління.

Пийте імбирний чай. Імбир розігріває організм зсередини. Це прискорює мляве травлення і дефекацію. Найкраще – приготувати собі імбирний чай.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x