У Черкасах змагалися юні каратисти

У Черкасах змагалися юні каратисти

У Черкасах у спорткомплексі «Центрального стадіону» відбувся IV Відкритий турнір Молодшої ліги з традиційного карате. У турнірі взяли участь наймолодші спортсмени та діти, які тільки розпочали займатися цим видом спорту (білі, жовті, помаранчеві та зелені пояси). Турнір був присвячений Дню Святого Миколая. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаський спорт».

У чемпіонаті взяли участь 170 спортсменів з 5-ти міст України: Одеси, Житомира, Гайворону, Сміли і Черкас віком від 6 до 13 років, які відповідали рівням 9-6 кю. Розіграли 35 комплектів нагород у 2 видах змагань.

На урочистому відкритті турніру були присутні: Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної адміністрації – Зеленський Максим Васильович, Директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради – Воронов Сергій Павлович, Президент Федерації різних видів бойових мистецтв ім. Віктора Синєбрюхова – Шульга Аза Вікторівна, представник від засновника IT-компанії «eKreative» Віктора Євпака – Кошева Юлія Павлівна.
На всіх учасників змагань в кінці турніру чекали солодкі святкові подарунки з магнітами та календариками на згадку про Черкаси від Євпака Віктора Миколайовича та Школи традиційного карате «Окінава».

На урочистому відкритті виступили наймолодші спортсмени, вихованці групи «Білі Мурахи», діти від 3 до 5 років Школи традиційного карате «Окінава».
Нагороджував спортсменів спортивними нагородами директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Воронов Сергій Павлович.
Розподіл медалей за командами:

Гайворон:
9 – золото
5 – срібло
5 – бронза
19 – всього
Черкаси:
5 – золото
10 – срібло
8 – бронза
23 – всього
Житомир:
4 – золото
4 – срібло
3 – бронза
11 – всього
Сміла:
2 – золото
0 – срібло
3 – бронза
5 – всього
Одеса:
1 – золото
2 – срібло
1 – бронза
5 – всього

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x