Черкащанин обікрав киянина в Умані

Черкащанин обікрав киянина в Умані

Зловмисник викрав ноутбук із наплічника потерпілого та продав. Особу зловмисника встановили. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 КК України. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі ГУНП України в Чекраській області.

До уманської поліції звернувся житель міста Києва, який повідомив про крадіжку. Потерпілий розповів, що на території автовокзалу в салоні автобуса він залишив свій рюкзак, в якому знаходився ноутбук, а сам в цей час вийшов на платформу. Коли повернувся – виявив, що з рюкзака зник ноутбук, вартість якого 18000 гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами оперативники встановили особу крадія. Ним виявився житель міста Христинівки. Чоловік у скоєному зізнався та розповів поліцейським, що викрадений ноутбук він продав незнайомому неподалік автовокзалу за 700 гривень.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження на частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x