У 1/4 Кубка України вийшли усі клуби Суперліги Парі-Матч

У 1/4 Кубка України вийшли усі клуби Суперліги Парі-Матч

Визначилися усі пари 1/4 фіналу Кубка України. Попри справжню битву деяких з представників не топових дивізіонів, у вирішальну стадію Кубка України виходять виключно представники Суперліги Парі-Матч. Останнім хто кваліфікувався в 1/4 фіналу була БК «Одеса», котра учора в корвалольному матчі вистояла перед «Прометеєм» (85:80 та 83:85). Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські Мавпи».

Таким чином у 1/4 фіналу Кубка України «Черкаські Мавпи» зіграють проти «Київ-Баскета». Переможець цієї пари вийде до Фіналу чотирьох. Ігровими датами 1/4 є 26 грудня та 5 січня. Нагадаємо, що у минулому сезоні «Черкаським Мавпам» не вдалося кваліфікуватися у головну стадію КУ. Перший матч 1/4 «Мавпи» та «Київ-Баскет» проведуть у Черкасах 26-го грудня, матч відповідь відбудеться у Києві.
За чотири дні до першого кубкового матчу «Черкаські Мавпи» та «Київ-Баскет» зіграють у Суперлізі. 22-го грудня суперники зустрінуться у Палаці спорту. Ще раніше (19-го грудня) черкасці протистоятимуть у Харкові «Політехніку».

У 1/4 Кубка України вийшли усі клуби Суперліги Парі-Матч

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x