У черкащанина відібрали мобілку, погрожуючи ножем

У черкащанина відібрали мобілку, погрожуючи ножем

До Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого житель про розбійний напад. Чоловік розповів поліцейським, що на одній із вулиць міста до нього підійшов невідомий та погрожуючи ножем, заволодів його мобільним телефоном.

Через деякий час потерпілий знову зателефонував до поліції, та повідомив, що бачив нападника на одній із вулиць міста. Оперативники негайно виїхали на вказане місце та затримали його. Ним виявився житель міста Миколаїва Львівської області. Він зізнався у вчиненому, розповів, що хотів подарувати своїй жінці другий мобільний. Підходящий телефон побачив у перехожого, і погрожуючи ножем ним заволодів. Потім відправив телефон до іншого міста, де мешкає його дружина.

Речовий доказ вилучено. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Чоловіку обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x