У Черкасах засяяла новорічна ялинка

У Черкасах засяяла новорічна ялинка

На Соборній площі Черкас барвистими вогнями засяяла головна ялинка міста. У теплій та святковій атмосфері її відкрили в день одного з найулюбленіших свят усіх дітей – на День святого Миколая. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Вечір розпочався зі спільної молитви, яку промовив Митрополит Черкаський та Чигиринський Іоан. 19 грудня, підкреслив він, розпочинається плеяда різдвяних свят.

– Бажаю, аби ці дивовижні свята принесли кожному з вас щастя, злагоду та любов, а Черкащині – добробут, – сказав він. – Усім нам під силу стати помічниками Святого Миколая, тож пам’ятаймо про це й робімо тільки добрі справи.

У Черкасах засяяла новорічна ялинка

До відкриття центральної ялинки Черкас долучився міський голова Анатолій Бондаренко разом зі своєю родиною. Усіх присутніх він привітав із прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим.

– Найбільше на сьогоднішнє свято чекають наші діти, з особливим хвилюванням усі мріють побачити під подушкою такі бажані для них подарунки, – говорить Анатолій Васильович. – У цей день бажаю, щоб усе тільки хороше в нашому житті здійснювалося. Нашому місту – успішного розвитку та перемог, країні – миру й злагоди. А кожній черкаській родині – Божої благодаті, достатку та щастя.

Традиційно в Черкасах головна новорічна красуня – натуральна. Цього року вона сягає 22 метри висотою. Її змайстрували з майже 270 спеціально вирощених деревцят, прикрасили гірляндами та світлодіодними іграшками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x