Черкаські рятувальники нагородили переможців конкурсу «Світ професій дитячими очима»

Черкаські рятувальники нагородили переможців конкурсу «Світ професій дитячими очима»

У рамках реалізації Програми професійної орієнтації на 2017-2020 роки та з метою сприяння гармонійного розвитку учнів і проведення інформаційно-роз`яснювальної роботи щодо свідомого вибору професій, Черкаським міським центром зайнятості було організовано проведення І етапу обласного конкурсу відеороликів «Світ професій дитячими очима». Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

Участь у конкурсі взяли учні 8-11 класів Черкаських загальноосвітніх навчальних закладів. Згідно умов конкурсу вони підготували відеоролики про ту професію, яка їм найбільше подобається.

Загалом участь у конкурсі взяли 18 учнів з 11 шкіл міста Черкаси. За результатами роботи конкурсної комісії до фінальної частини були відібрані 8 найкращих робіт.

Тож, напередодні Дня Святого Миколая, відбулась церемонія нагородження переможців конкурсу, в якій взяли участь і представники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області.

Приємно, що серед професій, яка здається привабливою для молоді є й професія рятувальника. Саме про цю нелегку роботу і розповіли у своїх відеострічках двоє черкаських школярів, Ярослав Ганненко, із загальноосвітньої школи №5 та Ігор Коваленко – учень школи №25.

За увагу до Служби «101» співробітники ДСНС нагородили школярів цінними подарунками та висловили сподівання, що знайомство із рятувальної справою переросте у професійне захоплення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x