У Черкасах засяяла головна новорічна красуня

У Черкасах засяяла головна новорічна красуня

19 грудня – на День святого Миколая – на Соборній площі Черкас барвистими вогнями засяяла головна ялинка міста. Традиційно в нашому місті новорічна красуня – натуральна. Цього року вона сягнула висотою 23 метри. Її змайстрували з понад 200 спеціально вирощених деревцят, які привезли із трьох лісництв. Прикрасили ялинку гірляндами та світлодіодними іграшками. Про це інформує прес-служба Черкаської міської ради.

На початку вечора громаду міста на добрі справи благословив Митрополит Черкаський і Чигиринський УПЦ Іоан.

До відкриття центральної ялинки Черкас долучилися заступники міського голови Юрій Ботнар, Ігор Волошин, Людмила Бордунос, Ігор Коломоєць. Гостей свята, які зібралися на центральній площі міста, вони привітали із прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим.

– Сьогодні особливий день – день, коли розпочинаються новорічні й різдвяні свята. Свята, які люблять усі: і дорослі, і малеча, – говорить Юрій Ботнар. – Нехай усі негаразди, які спіткали нас цього року, незгоди й непорозуміння лишаються позаду. Щоб у новому, 2019 році, у нашому житті були тільки добро, щастя та віра. Бажаю всім нам справді українських перемог. Давайте будемо разом підтримувати одне одного, ділитися радощами й тоді ми точно перемагатимемо. І, звісно, бажаю всім знайти під подушкою ті подарунки, про які ви завжди мріяли.

– Щиро бажаю всім родинного затишку, добра, любові, здоров\’я та мирного неба , – прокоментував Ігор Волошин. – Нехай Новий рік принесе кожному з нас те, чого ми чекаємо.

Опісля того, як на головній ялинці міста засяяли новорічні вогні пластуни урочисто передали Вифлеємський вогонь миру.

У межах проведення новорічного свята в Черкасах вперше відбувся парад ілюмінованої агротехніки. Досі подібні заходи проводили в Німеччині, Білорусії та в інших країнах світу. Бульваром Шевченка від палацу культури «Дружба народів» до вулиці Байди Вишневецького проїхала колона машин, оздоблених ілюмінацією. Із такою ініціативою виступили організатори промислової виставки «AGROSHOW», яка кілька років поспіль проходить у нашому місті.

На центральній площі, крім того, працював новорічний ярмарок, тематичні фотозони, а всіх гостей частували теплим чаєм.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x