На Черкащині затримали велику партію незаконно виловленої риби

На Черкащині затримали велику партію незаконно виловленої риби

Співробітники міліції вилучили дві тони риби, що перевозилась без відповідних документів. Водія притягнуто до адміністративної відповідальності чинного Законодавства. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

На території Черкаської області, як і всієї України в цілому, триває оперативно-профілактична операція «Нерест». Так, під час проведення спільних заходів, працівники Державтоінспекції зупинили вантажний мікроавтобус під керуванням жителя Кіровоградської області. В ході огляду вантажного відсіку автівки, правоохоронці виявили завантажену в ящики свіжу рибу. Працівники міліції зажадали від перевізника документи на вантаж, проте в наявності необхідних паперів, які підтверджували походження та якість риби не виявилось. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, співробітників УДСБЕЗ та відділу ветеринарної міліції.

Виявлену рибу було вилучено, а відносно водія, складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва і сировини чи без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x