В УДПУ відбулося засідання вченої ради

В УДПУ відбулося засідання вченої ради

Під головуванням ректора, доктора педагогічних наук, професора Олександра Безлюдного, 18 серпня, у конференц-залі Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини відбулося чергове засідання Вченої ради університету, на якому розглянуто ряд важливих питань. Про це інформує прес-служба закладу.

Про підсумки вступної кампанії 2018 року та завдання щодо забезпечення набору студентів у 2019 році інформував відповідальний секретар приймальної комісії Тацієнко В.С.

Завідувач відділу ліцензування, акредитації та моніторингу якості освіти Лиманюк І.І. доповіла про стан підготовки університету до акредитації освітніх програм у 2018/2019 н.р.

Затверджено теми дисертаційних досліджень та перелік рекомендованих до друку праць викладачів університету, з якими присутніх ознайомила учений секретар університету Світлана Шуляк.

На засіданні також заслухано і затверджено звіти стипендіатів Кабінету Міністрів України та відбулося таємне голосування щодо нових претендентів на здобуття стипендії для молодих вчених.

Члени вченої ради одноголосним рішенням затвердили результати першого етапу конкурсного відбору проектів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених, виконання яких розпочнеться з 2019 року за рахунок коштів державного бюджету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x