На Жашківщині сестра вбила свого брата

На Жашківщині сестра вбила свого брата

Під час спільного розпиття спиртних напоїв, сестра згадавши старі образи, завдала брату травм не сумісних із життям. ЇЇ дії кваліфіковані слідчим за статтею 115 Кримінального кодексу України. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Жашківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району у власному будинку виявлено труп 64-річного господаря. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши на місце пригоди, правоохоронці побачили тіло чоловіка з явними ознаками насилля. В той час, як експерти проводили ретельний огляд, сільський голова розповів працівникам міліції про те, що до нього приходила місцева жителька, яка перебувала у нетверезому стані та розповіла, що під час сварки нанесла брату тілесних ушкоджень, від яких останній помер. Підозрювану було затримано та доставлено до райвідділу міліції, де вона розповіла все в деталях.
Як з’ясувалося, затримана близько трьох років проживала разом із братом у батьківському будинку. Чоловік та жінка зловживали оковитою, після чого постійно сварилися. Під час останнього конфлікту, жінка пригадала всі образи та вирішила помститися. Побачивши, що брат добряче випив і не зможе чинити опір взяла в руки поліно та почала ним наносити удари. Від отриманих ушкоджень чоловік знепритомнів та впав. Отямившись від люті та зрозумівши, що накоїла, жінка пішла до сільського голови та розповіла про вбивство.

Наразі слідчим відділенням Жашківського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисниці обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x