До ЧНУ завітали вихованці навчально-реабілітаційного центру «Країна добра»

До ЧНУ завітали вихованці навчально-реабілітаційного центру «Країна добра»

Дружба студентської ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та вихованців Черкаського навчально-реабілітаційного центру «Країна добра» кріпне. Символічно, що саме в День Святого Миколая з керівництвом закладу було підписано угоду про співпрацю. Вона передбачає подальшу роботу над проектами, спрямованими на соціалізацію особливих дітей. Про це інформує прес-служба ЧНУ.

Та не єдиним підписанням угоди запам’ятався цей день вихованцям центру. Студентська рада завітала до закладу в новорічних костюмах. Учні радо їх зустріли. Разом із казковими героями вони танцювали та грали в ігри. У відповідь на гостинний прийом вихованців навчально-реабілітаційного центру було запрошено на свято до Черкаського національного університету.

Тут для них організували екскурсію в Музей українського рушника. Крім того, діти приєдналися до свята з нагоди відкриття університетської ялинки. Спільний хоровод зі старшими друзями, новорічні світлини у фотозоні та солодкі подарунки вихованцям «Країни добра» подарувала студентська рада ЧНУ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x