На Уманщині чоловік обікрав товариша

На Уманщині чоловік обікрав товариша

Працівники Уманського міського відділу міліції затримали чоловіка, який вкрав у своїх знайомих дві бензопили. Вкрадені речі правоохоронці вилучили та повернули потерпілим. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років ув’язнення. «Новій Добі» повідомили про це в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції звернулась 51-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Зловмисник вкрав з її підсобного приміщення дві бензопили. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що увечері виносила з будинку старі речі до сараю та побачила зникнення бензопил.

Отримавши опис незнайомця, дільничні інспектори міліції розпочали пошуки зловмисника. Ним виявився 38-річний місцевий житель, який розповів, що товаришує з чоловіком потерпілої. У день крадіжки завітав до нього у гості, проте вдома нікого не застав. За хатою побачив відкрите підсобне приміщення та вирішив збагатитися, скоївши крадіжку. Проте заробити на крадіжці чоловікові не вдалося, його було затримано працівниками міліції.

За цим фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x