У Черкасах відкрилася виставка Тетяни Черевань

У Черкасах відкрилася виставка Тетяни Черевань

У черкаському музеї «Кобзаря» Т. Г. Шевченка відкрилася виставка графічних творів відомої української художниці Тетяни Черевань. Виставка має назву «Без кордонів» і є масштабним проектом, на якому представлено понад 60 робіт. Художниця зобразила природу та мальовничі куточки країн, у яких вона побувала. Привітав авторку з відкриттям виставки ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко. Він є шанувальником творчості Тетяни Черевань, а торік за його сприяння побачив світ календар робіт її авторства. Ці твори теж експонуються на виставці. Про це інформує прес-служба ЧНУ.

– Тетяна Черевань – це рівень, це бренд, її цінують і знають в Україні та за кордоном. Її роботи несуть добро і красу, а тому їх популярність лише зростатиме, – переконаний він.

Разом із ректором на виставку завітали студенти та викладачі кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва ЧНУ. Серед них – і народний художник України, професор кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Іван Бондар. Він високо оцінив майстерність Тетяни Черевань.

Тетяна Черевань розповіла гостям, що своїми творами прагне подолати територіальні кордони задля пізнання світу. Графічні роботи вона привезла з теплих країв, де любить перечікувати холодний сезон в Україні. Зізналася, що мріє намалювати колоритні куточки рідних Черкас та запросила всіх до перегляду виставки.

Виставка «Без кордонів» експонується в музеї «Кобзаря». Тож кожен охочий зможе насолодитися мистецькими творами відомої черкащанки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x