Черкаські Мавпи-2 приймають Київ-Баскет-2

Черкаські Мавпи-2 приймають Київ-Баскет-2

Дублюючий склад «Черкаських Мавп» проводить домашній тур Вищої ліги. «Черкаські Мавпи-2» проведуть заключні матчі у 2018-му році. У рідних стінах підопічні Едуарда Скрипця приймають «Київ-Баскет-2». Обидва колективи – це дублюючі склади команд Суперліги. До того ж, і черкасці, і кияни посідають сусідні місця у турнірній таблиці. Тому цей тур вкрай принциповий для кожного суперника. Про це інформує офіційний сайт БК.

Про важливість цього туру зазначає і головний тренер «Черкаських Мавп-2» Едуард Скрипець:

– Це важливий тур Вищої ліги. Приймаємо одного із основних наших суперників. Команда «Київ-Баскет-2», як і ми, складається із молодих гравців, переважно такого ж віку, як і наші баскетболісти. Налаштовуємося на цього суперника ретельно. Готувалися кілька тижнів. Але підготовка пройшла дещо не так, як ми планували. Оскільки деякі наші основні гравці тривалий час лікувалися, і приєдналися до нас лише нещодавно. Розбираємо суперника, знаємо сильні та слабкі сторони, будемо боротися за перемогу.

Якщо говорити в цілому за першу частину чемпіонату, то можна прослідкувати певний прогрес у порівнянні з минулим сезоном. Хлопці додають і деяких моментах, ми прогресуємо індивідуально і командно. Якщо минулого сезону ми здобули три перемоги за весь чемпіонат, то зараз ми вже тричі перемогли. Молодь зростає, збільшилися статистичні показники окремих гравців. Також деякі хлопці вже грають у Суперлізі, можливо не так багато. Але це вже хороший показник».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x