Викладачі ЧНУ долучилися до команди експертів освітнього контенту

Викладачі ЧНУ долучилися до команди експертів освітнього контенту

Представники Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького вже другий рік поспіль беруть участь у навчальному проекті «Антидискримінаційні лінзи: проекція на освіту». Його організаторами стали Державна освітня установа «Навчально-методичний центр з питань якості освіти», представництво Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, громадські організації «ЕдКемп Україна», «ГІАЦ \”КРОНА\”». Про це інформує прес-служба ЧНУ.

Мета проекту — використовуючи нормативно-правове та методичне підґрунтя, здійснювати антидискримінаційну експертизу освітнього контенту — передусім, програм і підручників.

Цього року до команди експертів освітнього контенту (експертиза підручників) долучилися членкині Центру Гендерних досліджень та комунікацій ЧНУ Наталія Земзюліна, Зоя Шевченко, Марина Матвійчук. Науковці переконані, що робота дасть можливість зробити більш якісним процес гендерного конструювання освітнього процесу. Це сприятиме формуванню гендерної компетентності та чутливості молодіжного соціуму.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x