Новий рік на порозі: прикрашаємо дім

Новий рік на порозі: прикрашаємо дім

Підготовка до новорічних свят займає немало часу. Потрібно встигнути вибрати подарунки, визначитися з місцем святкування, підібрати гарний новорічний образ, не забути про головну прикрасу свята − ялинку – й обов’язково прикрасити будинок або квартиру для святкової зимової атмосфери.

Сучасний новорічний декор будинку 2019 включає абсолютно різні вироби і прикраси для каміна, сходів, вікон, стін і дверей. Щоб декор будинку на Новий рік був ідеальним, слід притримуватися однієї концепції. В тренді й мінімалізм, і монодизайн, мерехтливий дизайн із гірляндами і свічками, і як же без традиційних новорічних відтінків червоного, білого і зеленого, що відбиваються не тільки в декорі, але і в одязі.
Дизайнери радять вибирати новорічний декор, відповідний основним відтінкам року. А що символом майбутнього сезону стане Свиня, то «приманити» удачу в будинок допоможуть прикраси з матеріалів природного походження.
Для новорічного декору доречними будуть композиції з живих квітів, гілок дерев і листя. Усе це варто помістити в глиняні горщики або кошики. Каштани, боби, жолуді, які обожнює Кабанчик, стануть прикрасами для новорічної ялинки або елементами оригінальних новорічних композицій, якими можна освіжити інтер’єр будь-якої кімнати.

Новорічний декор святкового столу
Красиве новорічне сервірування столу − це не тільки святкові страви і правильно розставлені столові прилади, але й оригінальне новорічне оформлення, що несе таємничість і казковий настрій.
Кожному гостю можна зробити своїми руками невеличкі подаруночки, імбирне печиво підійде ідеально. Також можна зробити ялинкові іграшки своїми руками, наприклад, з фетру або макаронів.
Новорічний стіл можна прикрасити красивою композицією з хвойних гілок, кетягів калини або горобини. Головним елементом новорічного декору столу може стати підвісна зимова композиція. Це може бути гілка, прикрашена вогниками, або новорічні кулі й зірки різних розмірів. Такий стильний і чарівний новорічний декор 2019 став досить популярним останнім часом.

Прикрашаємо стіни
Прикрасити будинок на Новий рік – означає використати різноманітні способи декорування та прикраси. Не можна випускати з уваги і стіни, які теж можна красиво й оригінально причепурити до свята.
Цікавий колаж із фото, де зображені найцікавіші моменти року, що минає, чудово прикрасить стіну на Новий рік. Гірлянди з вирізаних сніжинок або з новорічними побажаннями додадуть святковій атмосфері затишку і тепла. І головне, стіна – чудове місце, де можна зробити альтернативний варіант новорічної ялинки. Тут підійде будь-який декор на Новий рік: ялинкові іграшки, сяючі гірлянди, вирізані з паперу ажурні візерунки, які в цілому будуть повторювати силует ялинки.

Як прикрасити сходи та двері до Новорічних свят
Зайшовши в будинок першими гості побачать ваші сходи, які теж варто прикрасити до Нового року. Для декору сходів згодиться будь-яка новорічна мішура, дощик, гірлянди, хвойні гілки, великі банти, ялинкові іграшки і таке інше. На самі сходинки можна покласти свічки, декоровані шкіркою з фруктів, мішковиною або паличками кориці. Святковий вигляд матимуть сходи, прикрашені до Нового року шкарпетками, куди можна заховати подарунки для своїх близьких. Не забуваймо і про вхідні двері, які теж не завадило б прикрасити на Новий рік.
Класичним новорічним декором став різдвяний хвойний вінок, прикрашений дзвіночками, ялинковими кульками, намистинами або зірочками. Створити такий можна своїми руками з будь-яких підручних матеріалів (прищіпки, винні пробки, гілочки). Надихнутися ідеями декору можна на фото, що нижче.
Крім віночка, на двері можна повісити зображення Санти, прикрасити підвісними шишками або зробити новорічну композицію в декоративному чоботі або парасольку.

Даруємо вікнам святковий зимовий настрій
Якщо хочете максимально прикрасити будинок на Новий рік-2019, приділіть увагу новорічному декору вікон. Із допомогою трафаретних шаблонів виріжте або намалюйте на склі казкові новорічні візерунки й малюнки, які нагадують про свято. Дід Мороз зі Снігуронькою, великі сніжинки, олені і сани, засніжені хатини і милі сніговички стануть чарівною прикрасою ваших вікон. Якщо не хочете малювати по склу, вікна можна прикрасити зсередини підвісними гірляндами та новорічними композиціями на підвіконні.

Прикрашаємо зону каміна на Новий рік
Обвішати камін новорічними носочками, прикрасивши верхню частину красивою новорічною композицією зі свічками та атрибутикою нового року, вже давно стало традицією для багатьох будинків.
Зону над каміном можна прикрасити великим новорічним вінком, доречним будуть і великі годинники. Креативним новорічним оформленням каміна стане декор в еко-стилі. Для цього використовують природні матеріали – дерево, скло, підручні матеріали.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x