У чому зустрічати 2019 рік золотої Свині

У чому зустрічати 2019 рік золотої Свині

Дуже важливо підготувати гардероб для себе й родини, в якому ви будете зустрічати Новий рік. Це потрібно зробити для того, щоб наступні 12 місяців стали для вас вдалими та результативними.

Для початку потрібно визначитися з кольором. Обираючи серед різних забарвлень майбутньої сукні, варто виділити певну палітру кольорів, а саме: жовтий, помаранчевий, коричневий, золотистий, світло-червоний, рожевий.

Зауважимо, що для завершення образу можна обрати золоті прикраси та відповідного кольору в\’язану накидку на плечі.

Якщо ви зустрічаєте Новий рік на світському заході, то серед довгих суконь варто обрати таку, яка не буде занадто яскравою. Довга сукня – це вже розкішно. Тому можна обрати коричневий чи рожевий відтінок із мереживним оздобленням або яскравою вишивкою. Короткі сукні можуть бути у світло-червоному чи рожевому забарвленні. З аксесуарів обирайте золотистий клатч чи відповідного кольору браслет із сережками. Якщо такий образ вам до вподоби, то можна обрати класичну білу блузу та яскраву спідницю, наприклад, жовту чи помаранчеву. Аби верх не був занадто «простим», спинка чи плечі мають бути прикрашені золотистим мереживом. Завершенням образу стане яскравий пояс. Той, хто не хоче вдягати сукню чи спідницю, одягне штани. Оберіть світлий верх, той самий білий, наприклад, а низ нехай буде яскравим і соковитим. Доповнити образ може жилетка зі штучної шкіри.

Чоловіки, пам\’ятайте: якщо ви зустрічаєте Новий рік з коханою, то ваш образ має доповнювати її. Так вже прописано за етикетом. Утім, це не означає, що ви маєте повністю бути в однакових образах чи в одній кольоровій палітрі. Для чоловіків краще обрати такі кольори: світло-рожевий, жовтий, червоний, коричневий, золотистий, пісочний.

Збираючись на вечірку, класичний костюм із білою сорочкою залиште у шафі. Вдягніться у новорічну ніч яскраво. Втім, варто пам\’ятати, що має бути яскравим або верх, або низ. Тобто якщо у вас червона сорочка, то жовті штани будуть вже занадто яскравим доповненням. У цьому випадку оберіть щось нейтральне, наприклад, коричневий чи навіть чорний низ. У Новорічну ніч можна вдягнути веселу краватку зі сніговиком чи Сантою Клаусом. Зі взуттям та сама ситуація, що й зі штанами, тут варто не перебільшити з кольорами. На вуличні гуляння вдягайтеся тепло і комфортно. Той светр із оленями, що вам подарували, буде якраз доречним. А ще обов’язково вдягніть штани з хутром і тепле-тепле взуття. У разі сімейного проведення свята варто вибрати простий стиль. Оберіть яскраву жовту чоловічу в’язану кофту або пісочну сорочку в клітинку. А ще візьміть приклад зі своєї другої половинки і вдягніть прикольні веселі шкарпетки, нехай вони навіть будуть парні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x