Які вибрати прикраси і чим категорично не можна прикрашати ялинку

Які вибрати прикраси і чим категорично не можна прикрашати ялинку

Вибираючи іграшки для прикрашання новорічної ялинки, багато сімей керуються прикметами і традиціями, згідно з якими ялинкові прикраси слід вибирати відповідно до кольорів та «смаків» символу прийдешнього року. 2019 рік пройде під символом Жовтої Земляної Свині, яка любить золотий, жовтий, червоний, бежевий і коричневий кольори. Тобто, свинка віддає перевагу теплій кольоровій гамі.

Вважають, що велика кількість цих кольорів у домашньому декорі зарядять будинок позитивною енергією на весь наступний рік. Також символ прийдешнього року оцінить блиск іскристого штучного снігу, перламутру, блискіток, золота і срібла на скляних кулях і бурульках. Ну, і враховуючи те, що покровителька 2019 року − Земля, − бежеві, зелені та блакитні іграшки на ялинці посилять енергетику новорічного дерева і допоможуть привернути успіх, щастя і добробут.

Свинка любить розкіш і затишок, тому при виборі ялинкових прикрас, варто звернути увагу на іграшки у вигляді поросят, кішок, птахів та інших тварин, а також казкових персонажів. До речі, якщо готові фігурки свині знайти не вдасться, то іграшки можна зробити своїми руками, вирізавши фігурки свиней із жовтого паперу. Святковий наряд ялинки чудово доповнять цукерки та фрукти, наприклад, мандарини або жовті яблука − улюблені ласощі свині.

Іграшок чорного кольору варто уникати при декоруванні ялинки цього року. Чорні одноколірні кулі та схожі прикраси несуть важку енергетику і притягують негатив, тому їх вішати на ялинку не можна. Не рекомендують вішати на ялинку й матові однотонні прикраси інших кольорів. Такі новорічні іграшки мають слабку енергетику і навряд чи припадуть до смаку Свині, яка любить яскраві природні кольори.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x