Прикордонники-строковики присягнули на вірність українському народові

Прикордонники-строковики присягнули на вірність українському народові

22 грудня, в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбулася чергова церемонія складання Військової присяги. Близько 130 військовослужбовців строкової служби присягли на вірність Українському народові. Варто зазначити, що до складання присяги, під керівництвом досвідчених офіцерів Головного центру, усі молоді бійці пройшли курс загальновійськової підготовки, у ході якої отримали теоретичні знання і практичні навички. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Урочистості розпочалися на стройовому плацу навчального закладу з внесення Бойового Прапору. З гордістю та неприхованим хвилюванням військовослужбовці строкової служби вишикувались в очікуванні одного з найважливіших моментів у своєму житті.

Заступник директора департаменту-начальник управління організаційно-мобілізаційної роботи полковник Ігор Шуляківський привітав молодих прикордонників та зазначив, що Військова присяга – це особливий, надзвичайно відповідальний та хвилюючий момент у житті кожного військовослужбовця, а Клятва вірності своїй Батьківщині споконвічно була і залишиться непорушним словом. «Впевнений, що кожний з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок в ім’я збереження добра, миру та спокою в Україні. Саме вам, продовжувати славні традиції прикордонного відомства, охорону державних рубежів та спокій українського народу, бути надійною опорою у розбудові незалежної Української держави. Тож здоров’я, сил та натхнення вам, будьте завжди вірними народу України та словам військової присяги», – додав полковник Ігор Шуляківський.

У ході урочистостей кращим військовослужбовцям відомства було вручено державні та відомчі нагороди, а священнослужителі освятили та благословили юнаків і дівчат на військову справу. Церемонія військової присяги завершилась урочистим маршем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x