У Черкасах функціонує безкоштовний сімейний біговий клуб

У Черкасах функціонує безкоштовний сімейний біговий клуб

У Черкасах активно працює сімейний біговий клуб «Family Run Club Черкаси» . У клубі мають можливість займатися всі охочі безоплатно. Такі клуби також функціонують в Житомирі та Бердичеві. Про це повідомляє віділення НОК України в Черкаській області.

Розвиток бігу серед любителів в Україні загалом та в Черкасах зокрема досить активно розвивається, а кількість бігунів щороку збільшується.

«Створення сімейного бігового клубу в Черкасах – це насамперед популяризація бігу серед жителів міста. В нашому клубі ми консультуємо щодо правильного бігу, ознайомлюємо з технікою бігу, використовуємо індивідуальний підхід до організації тренувального процесу кожного нашого учасника. Мета клубу – зібрати людей за інтересами та заохочувати їх до здорового способу життя. Також ми проводимо тренування з табата та йоги, які є невід’ємною частиною бігового тренувального процесу, адже він включає в себе комплекс фізичних вправ, що розвивають людину в цілому, як фізично, так і духовно. Тому наш девіз –«біг за мрію», – зазначає один з організаторів клубу Микола Ярмак.

Заняття в Черкасах відбуваються у вівторок та четвер о 18.30 в спортивному комплексі обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву за адресою вул. Пастерівська 102.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x