В УДПУ студенти виготовляли новорічні листівки

В УДПУ студенти виготовляли новорічні листівки

За ініціативи директора Українсько-туркменського культурно-освітнього центру Катерини Ільніцької та заступника декана з виховної роботи факультету фізики, математики та інформатики Яни Усатюк було проведено майстер-клас для іноземних студентів з виготовлення новорічних листівок. Про це «Нова Доба» дізналася у пресс-службі УДПУ ім. Павла Тичини.

Виготовлення новорічної листівки відкриває величезний простір для фантазії. Барвисто оформлений аркуш паперу здатний подарувати святковий настрій та створити новорічну атмосферу. Існує велика кількість різних способів і технік, якими можна скористатися, при цьому вони не обов’язково повинні бути складними або витратними. Студентам вдалось створити справжні творчі шедеври із звичайних предметів, проявивши креативний підхід і творчі здібності.

Тепер, знаючи, як зробити новорічну листівку, іноземні студенти зможуть легко порадувати близьких, реалізувати свій творчий потенціал і виділитися з натовпу однотипних подарунків. Подаруйте оточуючим радість, привітайте їх з новорічними святами саморобною листівкою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x