На Черкащині «працюють» знахарки: у бабусі видурили гроші

На Черкащині «працюють» знахарки: у бабусі видурили гроші

Днями на території Степанецької ОТГ стався прикрий випадок — шахрайки обікрали літню жінку. Про це йдеться на сайті громади.

22 грудня до Канівського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки села Степанці. Заявниця розповіла, що дві невідомі жінки віком близько 40-50 років зайшли на її подвір’я. Гості запитали, чи не продає господиня квасолю або горіхи. Потім слово за слово почали розмову і сказали , що жінці та її сім’ї пороблено, і що цю страшну порчу потрібно негайно зняти, щоб не трапилась біда.

Наляканій старенькій ці дві «знахарки» запропонували ритуал, який потрібно проводити за допомогою грошей. Виманивши таким чином кошти, вони буцімто поклали їх у пакет, який заховали у нішу дивану та наказали довірливій бабусі до ранку не чіпати згорток, щоб чари подіяли.

Після того, як непрохані гості похапцем пішли із двору, жінка отямилася, до пакета – а він порожній, але горе-«знахарок» уже й слід простиг. Бідолашна жінка звернулася за допомогою до поліції та має надію, що злодюг таки знайдуть, а їй повернуть її заощадження.

Для того, щоб не стати жертвою шахраїв, які відбирають майно у самотніх громадян, потрібно дуже обережно поводитися із незнайомими людьми. По можливості не впускати їх у свою оселю, коли вдома, окрім вас немає нікого, або імітувати присутність когось із рідних. Краще не вступати в розмову із незнайомцями, які ходять під дворами, пропонуючи якісь сумнівні товари чи послуги. А про ворожіння та знахарство взагалі не заводити бесіди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x