Черкаські веслярі боролися за Кубок Хіміча

Черкаські веслярі боролися за Кубок Хіміча

У Черкасах підкорювали водну стихію. Веслярі Черкащини визначали найкращого на Відкритому Кубку області з веслування на байдарках і каное. Учасники змагалися за призи першого Олімпійсього чемпіона Черкащини Андрія Хіміча. Про це інформує «Черкаський спорт».

Відкриття першого в сезоні чемпіонату області з веслування розпочалося із урочистого підняття Державного прапора та гімну України. На плацу вишикувалися найкращі спортсмени Черкащини. Цінні настанови перед важливим стартом їм дав перший Олімпійський чемпіон області Андрій Хіміч.

Черкаські веслярі боролися за Кубок Хіміча

За мить спортсмени рушають до води. Тут всі: від малого до дорослого. Першим підкорювати водну стихію береться 14-річний Олексій. Він веслувальник з 2-річним стажем. На змагання прийшов по перемогу.

Спортсмени мірялися силами на дистанції 200, 500 та 1000 метрів. Змагаються веслярі за місця у збірній області та перепустки на чемпіонат України. Найзапекліша боротьба між учасниками із Черкас та Сміли. Серед змагальників, каже директорка школи з веслування, не лише юні веслярі. Цього року випробувати свої сили наважилися навіть тренери.

Урешті Кубок Олімпійського чемпіона Андрія Хіміча виборює черкаський спортсмен Назар Махінько.
Нині переможці змагань вже розпочали підготовку до чемпіонату України, який відбудеться вже 18 травня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x