На Христинівщині відбулося перше засідання районної Ради регіонального розвитку

На Христинівщині відбулося перше засідання районної Ради регіонального розвитку

Перше засідання районної Ради регіонального розвитку відбулося днями у Христинівці. Тут учасники засідання об’єднали напрацювання представників влади, місцевого самоврядування, експертів з децентралізації та інститутів громадянського суспільства. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаської ОДА.

Розпочинаючи засідання голова райдержадміністрації Людмила Денисюк поінформувала присутніх про основні досягнення району за останні роки, проаналізувала бюджет та основні тенденції розвитку району.

– Сьогодні Президент України Петро Порошенко ставить перед нами завдання – працювати на перспективу та розвиток, – зауважила очільниця району. – Тож ми зібрались, щоб обговорити нагальні питання життєдіяльності району, підвести підсумки роботи з 2014 по 2018 роки та окреслити перспективи на наступні роки. Це не захід для галочки. Засідання ради будуть проводитися з певною періодичністю. Ми будемо підбивати підсумки зробленого та напрацьовувати подальші плани роботи для соціально-економічного розвитку нашого району.

Участь у засіданні взяли керівники райдержадміністрації, райради, структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в районі, установ та організацій району. Тут обговорили низку питань щодо розвитку Христинівського району. Зокрема мова йшла про розвиток промислового та аграрного сектору економіки Христинівщини за 2014-218 роки; стратегію розвитку архітектури, містобудування, ЖКГ та цивільного захисту;
реалізацію основних завдань державної політики в системі освіти району; впровадження медичної реформи в районі – сучасні тенденції, реальні можливості; «Центр первинної медико-санітарної допомоги»; результати діяльності та перспективи розвитку ЦРЛ; розвиток у сфері соціального захисту; перспективи розвитку культурної сфери тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x