Вбив свою ненароджену дитину: засудили черкащанина до п\’яти років ув\’язнення

Вбив свою ненароджену дитину: засудили черкащанина до п\’яти років ув\’язнення

Черкащанин під час сімейної сварки жорстоко побив свою дружину, після чого у неї стався викидень. Про це пише Експрес-онлайн з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Подія сталася 29 серпня цього року. Водій одного з підприємств області прийшов додому вечором добряче п’яним. Дружина зробила зауваження. Замість того, щоб дослухатися до докорів жінки, той взявся доводити, хто в домі господар, за допомогою фізичної сили.

Спочатку вдарив долонею правиці в обличчя, а потім – щосили правою ногою в живіт. У наслідок цього спричинив потерпілій тупу закриту травму живота з садном на передній черевній стінці, яка супроводжувалася передчасним відшаруванням прикріпленої стінки матки плаценти та розвитком внутрішньоутробної асфіксії плоду. Це стало причиною передчасного припинення вагітності. Дитина народилася мертвою.

Убивці ненародженої дитини загрожувало від п’яти до восьми років позбавлення волі. Але суд врахував його щире каяття та активну допомогу слідству у розкритті злочину, а також те, що жінка просила не позбавляти волі. Дебошира позбавлено волі на п’ять років з трирічним іспитовим терміном.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x