Вітання Геннадія Бобова з Новим роком та Різдвяними святами!

Вітання Геннадія Бобова з Новим роком та Різдвяними святами!

Шановні земляки! Від усього серця дозвольте привітати вас із Новим роком та Різдвяними святами!

Рік, що минає, був складним та насиченим на події. Ми всі разом стали свідками та учасниками різних процесів: починаючи від розпочатих владою неоднозначних змін в освіті та медицині, закінчуючи введенням воєнного стану на частині території України. Переконаний, що наступний рік стане ще більш рясним на події, які можуть змінити життя кожного українця.

У 2018 році ми вже увійшли в передвиборчий цикл, який за планом має закінчитися лише восени 2019 року. Але то – за планом, а як Україна пройде весну-осінь 2019 року, напевно, сьогодні не знає ніхто. В будь-якому разі, в цей час усім, хто любить та цінує свою рідну землю і Батьківщину, потрібно триматися разом і допомагати один одному.

Мені здається, що саме взаємодопомога і єднання є тим ключовим фактором, який зможе допомогти вистояти, попри будь-які політичні та соціальні шторми і торнадо. Кожен з нас має пам’ятати, що ми не можемо вплинути на глобальні події, що відбуваються поза межами України, але які все ж впливають на нас. Ми не можемо вибрати час, у який живемо, і зробити епоху людянішою та добрішою. Але ми можемо одне: залишитися людьми. Кожен з нас, роблячи той чи інший вибір у житті, завжди має пам’ятати цю просту істину. Це особливо важливо зараз.

Ми не маємо дозволити політикам кинути нас у пекло суперечок і чвар. У них виграє лише той, хто розпалює ворожнечу, знесилюючи у такий спосіб народ. Варто пам’ятати, що ми – українці, що Україна у нас одна, й іншої не буде. Тому по можливості кожен з нас не на словах, а на ділі має демонструвати свою любов до Батьківщини.

Час крикунів, що маскуються під патріотів, минає – все більше людей розуміє їм справжню ціну. Щира допомога та чесний труд мають стати візиткою кожного справжнього українця. Сподіваюся, що в 2019 році нам вдасться стати більш мудрими та єдиними у своїх прагненнях і закласти підвалини для нових звершень.

Вже сьогодні політики всіх ґатунків намагаються завоювати довіру українців. Вважаю, що критерій вибору має бути один – конкретні справи для добробуту простих людей і держави. При цьому починати їх робити потрібно не за рік-півтора до виборів, а весь час, працюючи довгостроково та системно, попри зміни чи кризи.

Переконаний, що незважаючи на всі труднощі, нам вдасться із честю та гідністю прожити 2019 рік. Хочеться вірити, що він стане початком нового періоду в історії України. Зі свого боку я хочу запевнити, що завжди буду відстоювати інтереси нашого краю. Я не припиню, а навпаки збільшу довгострокові програми допомоги школам і лікарням, громадам і людям. Вважаю, що в цей непростий час це має робити кожний свідомий громадянин України, який має такі можливості.

Хочу побажати всім мирного неба над головою, міцного козацького здоров’я, злагоди та добробуту в родині, витримки та оптимізму! Нехай всі негаразди та незгоди оминають Ваші оселі, а добро та радість не покидають Вашу домівку. Бажаю, щоб всі Ваші плани реалізувалися, мрії збулися, а нові надії та сподівання стосувалися лише розвитку!

З Новим роком та Різдвом Христовим! Щиро Ваш народний депутат Геннадій Бобов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x