Астрологічний прогноз на січень 2019

Астрологічний прогноз на січень 2019

ОВЕН
Вдалі й проблемні дні будуть в Овна в січні 2019 року. Доведеться набратися терпіння і сил, щоб багато чого перебороти, а також вирішувати нагальні питання. В особистій сфері теж не все однозначно, особливо у Овна, який нещодавно завів любовний роман. Зорі радять раціонально планувати свій час і енергетичний потенціал. Якщо хочете перебувати в гармонії з собою і світом, то намагайтеся зробити все можливе для хороших стосунків із друзями й родичами. Гороскоп на січень 2019 року рекомендує Овну бути стриманим у розмові з керівництвом. Ваші амбіції і норовливість навряд чи сподобаються тому, хто дає вам роботу і платить зарплатню. Проявивши свою завзятість і відповідальність, Овен зможе довести справжній професіоналізм.

ТІЛЕЦЬ
Гороскоп на січень обіцяє Тільцю вдалий місяць, коли можна домогтися успіху в усьому, що записано в блокноті. Можливий виграш у лотерею, перспективні проекти та цікаві пропозиції нової роботи. Не тримайте в собі ті почуття, які призначені для коханої людини. Цього місяця Тільцю потрібно внутрішньо заспокоїтися й не нервувати, інакше весь місяць просидите вдома на лікарняному. Бажано піти у спортзал, щоб мати естетичний вигляд і зміцнити здоров’я. Слід налагодити режим харчування, більше відпочивати й почати боротися зі шкідливими звичками. Гороскоп на січень 2019 року пророкує Тільцю великий прибуток, який потрібно відкласти на важливі покупки для себе чи близьких. Будьте економнішими, щоб не придбати поспіхом те, що вам абсолютно не потрібне.

БЛИЗНЮКИ
Легким і приємним у всіх сферах буде для Близнюків січень. Попри те, що ви довго відпочивали, в роботу ввійдете блискавично. В особистому житті теж все добре, а от про фінанси слід подбати. Зорі пророкують незначний прибуток, але й він буде доречним. Ви зможете не тільки придбати все потрібне для сім’ї, але й витратити деяку суму на вечірку з друзями. Творчим Близнюкам пощастить більше, адже хобі почне приносити дохід. Ви познайомитеся з людьми, які підштовхнуть до нових і оригінальних проектів. У січні у Близнюків можливий яскравий роман з колегою, який незабаром закінчиться весіллям. Гороскоп на січень 2019 року обіцяє Близнюкам досягнення заповітних цілей, удачу в поїздках, а також класичну ліквідацію суперників і конкурентів.

РАК
Гороскоп на січень 2019 року обіцяє самотньому Раку любов із першого погляду. Потрібно взяти ініціативу в свої руки й зачарувати обранця. Сімейні Раки вирушать у січні в подорож. На жаль, грошей витратите багато, але зате матимете чимало вражень. Цього місяця необхідно уважно підписувати документи на майно, квартиру або спадок. Якщо потрібна допомога друзів, які мають «вагу» в суспільстві, – зверніться до них. Гороскоп на січень 2019 року обіцяє невеликі проблеми з фінансами, але навіть у цьому випадку Раку слід відмовитися від позик і кредитів. Треба бути уважним до власного здоров’я. Гуляйте, рухайтеся більше, одягайтеся з огляду на погоду й не нервуйте. Також варто звернути увагу на харчування, воно має бути збалансованим та без шкідливої їжі.

ЛЕВ
Цар – і цим все сказано. У січні 2019 року Леву не доведеться знімати корону з голови: весь світ лежить біля його ніг. Бажання здійснюються без особливих зусиль, а сюрпризи від обранця надходитимуть чи не щодня. Гороскоп на січень 2019 року радить Леву стежити за станом здоров’я. Пропозиція про вигідну співпрацю надійде Леву від близького і багатого знайомого. Якщо ви плануєте розвиватися у сфері бізнесу, то сміливо погоджуйтеся на ділове партнерство. Гороскоп на січень 2019 року пророкує Леву багато приємних подій на роботі: висока посада, премія і кар’єрне зростання. Якщо готові працювати за десятьох, то набирайтеся терпіння. Тільки бережіть здоров’я, адже від перевантажень можливі головні болі, втома і нервові зриви.

ДІВА
У всіх життєвих сферах у Діви в січні 2019 року очікуються зміни. Якщо хочете почати все заново, то припиніть займатися чужими проблемами і допомагати всім підряд у роботі. Тим більше, що є прекрасний шанс стати успішним і впливовим бізнесменом. Гороскоп на січень 2019 року пророкує Діві не тільки вигідну, але цікаву справу. Від нього ні в якому разі не можна відмовлятися. Самотні Діви в січні 2019 року можуть подружитися з людиною, погляди і принципи якого схожі з їхніми на всі 100 %. Можливі не тільки приятельські стосунки, але і справжня любов. Не дивуйтеся, якщо ви одночасно зробите один одному пропозицію руки і серця. Можливі проблеми матеріального плану ви швидко владнаєте завдяки практичності та економії.

ТЕРЕЗИ
Орієнтуючись на інтуїцію, Терези зможуть в січні нормалізувати ситуацію у всіх сферах життя. Ви навіть знайдете нове джерело доходу, якщо будете уважнішими в дрібницях. Зорі радять Терезам відкрити свій бізнес і займатися ним самостійно. Не поспішайте брати в партнери навіть близьких друзів, інакше розчаруєтеся в їхньому ставленні до себе і спільної роботи. У стосунках цього місяця пануватиме любов і злагода, ваша половинка підтримуватиме й допомагатиме в усіх справах. Лише сімейним Терезам слід бути відвертішими зі своїм партнером. Якщо є проблеми або сумніви, то поговоріть відверто одне з одним. Терезам не слід розслаблятися цього місяця, інакше багато щасливих моментів вислизнуть.

СКОРПІОН
Легка депресія і ностальгія за минулими святами очікує Скорпіона в січні 2019 року. Постарайтеся на деякий час абстрагуватися від домашніх клопотів і не копирсайте себе. Краще знайдіть сили для гармонії в тому, що робите. Є шанс поїхати в подорож, до речі, з коханим і єдиним. Гороскоп на січень 2019 року обіцяє приємний відпочинок, наповнений враженнями та емоціями. У середині місяця Скорпіону запропонують таку перспективну роботу, що відмовлятися від неї немає сенсу. Адже вона принесе не тільки гроші, але й дасть змогу розширити межі своїх талантів. Такий успіх випадає не кожному, тримайтеся за нього обома руками. Зорі радять Скорпіону зайнятися спортивними вправами, фітнесом і йогою.

СТРІЛЕЦЬ
Клопіткий, але душевний місяць чекає на Стрільця, який знайде все-таки час для спілкування з рідними людьми. Домашніх справ накопичилося безліч: ремонт, перепланування та прибирання. Якщо все це робити за планом, то результат буде приголомшливим. Не відвертайтеся від друзів і родичів, якщо вони попросять у вас допомоги у вирішенні особистих проблем. Стрільцеві в січні 2019 року доведеться пережити не тільки фінансові, але й моральні труднощі. Якщо будете постійно нервувати і мучити себе сумнівами, то станеться непоправне. Ви заженете себе в такий кут, вийти з якого буде проблемно. Самотні Стрільці можуть закохатися в людину, з якою познайомляться під час ділової поїздки або в компанії друзів. Частіше виїжджайте на природу, турбазу і ходіть в кафе.

КОЗЕРІГ
Представникам цього знаку в січні варто стежити за словами і вчинками, щоб не посваритися з усіма, кого знаєте й любите. Врахуйте, що навіть родичі від вас відвернуться, почувши незаслужену критику й образливі висловлювання на свою адресу. Зорі пророкують Козерогові нову роботу, заради якої доведеться виїхати з рідного міста в іншу країну або область. Але все потрібно ретельно обміркувати. Ви можете опинитися у справжньому любовному трикутнику, коли доведеться вибирати між двома партнерами. Один – розумний і надійний, інший – красивий і пристрасний. Врахуйте, що іноді краще думати головою, а не віддаватися емоціям. Проблем зі здоров’ям у вас не буде, якщо вдягатиметеся з огляду на погоду та віддасте перевагу пішим прогулянкам.

ВОДОЛІЙ
Любов і романтика – ось, що найбільше цікавитиме Водолія першого місяця нового року. Почуття Водолія до другої половинки не просто зростуть, а вибухнуть із новою силою. У середині літа ви навіть вирішите узаконити стосунки. Про роботу забувати не слід, адже вона не тільки «годує» Водолія, але й допомагає просуватися вперед кар’єрними сходинками. Але, якщо відчуєте втому або апатію, то краще візьміть відпустку й вируште в подорож. Не обов’язково їхати далеко, відвідайте улюблені місця неподалік, наберіться сил. Зорі рекомендують Водолію тримати себе в руках, щоб менше нервувати, кричати на близьких людей і злитися. У кінці січня 2019 року Водолій буде «на коні», тому що отримає нову посаду з високою зарплатою та премією.

РИБИ
Амбіції і старанність – це завжди добре, особливо для Риб, які іноді обирають пливти за течією. Зорі обіцяють кар’єрний ріст тільки в тому разі, якщо станете цілеспрямованою людиною і знайдете надійних партнерів у роботі. Рибам потрібно знайомитися з тими, хто стане для них не тільки вірним другом, але й опорою у всіх починаннях. Фінансове становище Риб у січні може опинитися на межі банкрутства. Та не варто дуже хвилюватися, адже все налагодиться, якщо звернутися за підтримкою і порадою до близьких людей. Намагайтеся не впадати в депресію. Якщо вам пропонують підтримку – не відмовляйтеся. Головне – зберегти душевний спокій і оптимізм. А також вибудувати схему роботи на найближчий час.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x