Затримали черкащанина, який вбив співробітника рибоохоронного патруля

Затримали черкащанина, який вбив співробітника рибоохоронного патруля

До чергової частини Золотоніського відділу поліції надійшло повідомлення, що біля одного із будинків стоїть невідомий автомобіль з увімкненими фарами. На місце події виїхали працівники поліції, які при огляді автомобіля, всередині виявили труп невідомого чоловіка, з двома вогнепальними пораненнями в голову. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів на території Черкаської та Київської областей, співробітники карного розшуку ГУНП Черкаської області відшукали підозрювану особу в одному із сіл Золотоніського району. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі ГУНП України в Черкаській області.

Під час перевірки його документів, чоловік почав чинити опір правоохоронцям але завдяки професійним і злагодженим діям оперативників, підозрюваного затримали. В ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника було вилучено велику кількість набоїв, тротил, гранати та зброю з якої ймовірно було вчинено вбивство. Також, правоохоронці встановили, що чоловік вчинив вбивство за місцем проживання потерпілого в Київській області, щоб приховати злочин, відвіз його на Черкащину.

На даний час слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області жителю оголошено про підозру за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) та статтею 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x