Рятувальники знищили майже тисячу вибухонебезпечних предметів за минулий рік

Рятувальники знищили майже тисячу вибухонебезпечних предметів за минулий рік

У 2018 році в області піротехніки ДСНС України вилучили та знищили майже 1000 вибухонебезпечних предметів, інформують в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.
Піротехнічний підрозділ аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Черкаській області щоразу під час отримання повідомлення проводить роботу щодо обстеження території області, виявлення, вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів часів минулих війн. Лише впродовж 4 кварталу 2018 року здійснено 34 виїзди, під час яких виявлено 121 боєприпас, у тому числі 3 авіаційні бомби.

Загалом в області, за 2018 рік піротехнічний підрозділ ДСНС вилучив та знищив 989 вибухонебезпечних предметів, у тому числі 724 артилерійських снарядів, 146 мінометних мін, 2 протитанкові міни, 9 авіабомб, 55 гранат та 53 інших небезпечних предметів.
Найбільшу кількість знищених боєприпасів у 2018 році зареєстровано у 5 районах області, серед яких Золотоніський, Уманський, Лисянський, Монстирищенський та Маньківський.

Пам\’ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102» та ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати знайдені боєприпаси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x