Поліцейські спіймали золотонісця, який пограбував односельчанина

Поліцейські спіймали золотонісця, який пограбував односельчанина

У Золотоніському районі вночі чоловік проник до будинку місцевого жителя, побив його та викрав кошти. Грабіжника правоохоронці розшукали та доставили до відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі ГУНП України в Черкаській області.

До Золотоніського відділу поліції звернувся житель одного із сіл району. Заявник розповів, що вночі шляхом вибивання дверей до його будинку проник чоловік, який побив його та викрав грошові кошти в сумі 7000 гривень. Під час проведення оперативних заходів правоохоронці встановили особу причетну до вчинення даного кримінального правопорушення. Ним виявився місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За вказаним фактом слідчим відділенням Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статтею 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x