Юні драбівчани демонстрували таланти на «Зимовій фантазії»

Юні драбівчани демонстрували таланти на «Зимовій фантазії»

Організаційний комітет проекту фестивалів «Квітуча Україна», за підтримки Міністерства культури України, Європейської асоціації фольклорних фестивалів, Національної всеукраїнської музичної спілки, Всеукраїнського товариства «Просвіта», Туроператорів «Алітас-тур», «Даніс-тур» організували Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Зимова фантазія. Різдвяні візерунки», який відбувся 25 грудня 2018 року. Про це «Нова Доба» дізналася у Драбівській РДА.

Завдяки онлайн-технологіям з’явилася можливість відкрити ще більше талановитих дітей та молоді, при чому не лише в Україні, а й в усьому світі.

Ось і вихованці Драбівської дитячої школи мистецтв взяли участь у цьому конкурсі. Свій талант продемонстрували учні по класу гітари Коврига Богдана і Береза Артем в інструментальному жанрі (викладач Матієнко Наталія Василівна) та за результатами журі отримали Дипломи за ІІІ місце в ІІ віковій категорії, а викладач Подяку.
Зразковий ансамбль танцю «Дивоцвіт» (керівник Нестеренко Олена Сергіївна) представляли на конкурсі дві старші групи в одній вікові категорії.

У високій напрузі та з неймовірним хвилюванням чекав колектив результатів. Оцінку виступів учасників конкурсу здійснювало міжнародне журі, яке складалося оргкомітетом фестивалю з відомих артистів, педагогів творчих дисциплін, режисерів, керівників творчих колективів, діячів культури і мистецтва, організаторів міжнародних фестивалів у Словаччині, Чехії, Угорщині, Австрії, Македонії, Хорватії, Болгарії та Чорногорії.

Та врешті рішення журі викликало бурхливу радість учасників колективу: вихованці І старшої групи ансамблю (Врубльовський Володимир, Жарков Андрій, Орел Дарина, Лимаренко Владислава, Матвійчук Марія, Шульженко Вадим, Погоріла Катерина) здобули ІІ місце в номінації народна хореографія з українським танцем «Волинська полька», а учасники ІІ старшої групи колективу (Шаповал Дарина, Комар Карина, Компанець Вікторія, Баштан Вікторія, Митрович Анастасія, Дейнега Анна, Ленда Катерина, Лук’янець Інна) із закарпатським танцем «Березнянка» отримали І місце, а керівник Подяку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x