Фальсифіковану горілку вартістю майже 2 млн гривень вилучили на Черкащині

Фальсифіковану горілку вартістю майже 2 млн гривень вилучили на Черкащині

На Черкащині припинили діяльність цеху з виготовлення горілчаного фальсифікату, повідомляють в ДФС у Черкаській області.
У ході проведення операції «Акциз-2019» та розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя та здоров’я людей, незаконне зберігання та збут підакцизних товарів) працівниками податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області припинено діяльність підпільного цеху зі збуту спирту невідомого походження та незаконно виготовлених «псевдогорілчаних» виробів.

Так, в ході розслідування кримінального провадження встановлено трьох місцевих мешканців, які в гаражному приміщенні на території станції технічного обслуговування автомобілів здійснювали незаконне виготовлення з метою збуту спирту та фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв – горілки (водно-спиртової суміші) та коньяку.

За результатами проведення санкціонованих обшуків з незаконного обігу вилучено партію фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв – горілки та коньяку на суму понад 1 млн 110 тис. грн.

Загальна вартість вилучених та переданих на відповідальне зберігання товарно-матеріальних цінностей становить понад 1 млн 728 тис. грн.

Проводяться подальші слідчі дії, направлені на розслідування даного кримінального правопорушення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x