Під час Різдвяних свят СБУ закликає громадян бути пильними

Під час Різдвяних свят СБУ закликає громадян бути пильними

Під час Різдвяних свят Управління Служби безпеки України в Черкаській області закликає громадян зберігати пильність та дотримуватися заходів безпеки під час перебування у місцях з масовим скупченням людей. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Черкаській області.

Особливу увагу слід звертати на тих осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до об’єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об’єктів, будівель органів влади та управлінь. Будьте уважними та інформуйте правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо повідомити про це до Управління СБУ в Черкаській області за номером цілодобової гарячої лінії (0472) 37 92 44 чи на електронну поштову скриньку: usbu_chk@ssu.gov.ua

Інформація, що надійде до Служби безпеки України, буде перевірена.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x