Східний гороскоп на 2019 рік

Східний гороскоп на 2019 рік

Рік Жовтої Свині за китайським гороскопом стартує 5 лютого 2019 року. Це товариська, добродушна і справедлива тварина, яка щедро поділиться з людьми своїми найкращими якостями. Люди стануть життєлюбнішими і почнуть ставитися один до одного більш чуйно, уникаючи конфліктів і розбіжностей. Східний гороскоп на 2019 рік обіцяє примирення, дипломатію і мирні угоди не тільки між людьми, але і главами великих держав. Війни і чвари припиняться, фінансове становище зміцниться завдяки гнучкому підходу до всіх соціальних і політичних питань. Покровителька року Свиня підтримає тих, хто вже знайшов своє щастя в особистому житті. А самотні люди обов’язково зустрінуть у 2019 році свою другу половинку. Можливі міцні й офіційні стосунки. Хтось заради обранця переїде на постійне проживання в інше місто або країну. Головне – нічого не боятися, не озиратися назад і не сумніватися у правильності свого вибору. Східний гороскоп на 2019 рік не залишить закоханих без уваги, турботи і матеріальної допомоги. Вдало пройдуть переговори, відрядження та вигідні угоди. Яскраві й перспективні зміни пророкує східний гороскоп на 2019 рік тим, хто активний та впевнений у своїх діях. Очікується нова сфера діяльності, укладення шлюбу, народження дитини і зміцнення родинних зв’язків.

Для того, щоб стабілізувати фінансовий бік, слід відмовитися від великих позик, банківських кредитів та капіталовкладень. Інакше повернути гроші буде досить проблематично. Як свої, так і чужі. Якщо з’являться додаткові доходи, то краще витратити їх на корисні речі. Наприклад, купівлю квартири, машини або омріяну подорож.

Східний гороскоп на 2019 рік радить уважніше поставитися до здоров’я. Необхідно прислухатися до симптомів хвороби, і ні в якому разі не лікуватися самостійно. Інакше лише погіршиться самопочуття. Будьте обережні з активними й екстремальними видами спорту – можливі переломи, травми, серйозні ускладнення. Загалом же Свиня пророкує всім гармонійний і продуктивний 2019 рік.

Щур
Східний гороскоп на 2019 рік обіцяє тим, хто з’явився на світ у рік Щура, щастя в особистому житті. Є шанс зустріти кохану людину – єдину й неповторну. Уже восени багато хто вступить у шлюб або повінчаються з обранцем. Сімейні люди зануряться в море романтики, отримуватимуть сюрпризи від партнера. У 2019 році деякі Щури по-справжньому відчують, що таке «фінансова криза». Доведеться чимало потрудитися, щоб заробити потрібні кошти і зміцнити матеріальне становище. Зорі радять бути обачними під час підписання контракту або угоди. Це спочатку все здається вигідним, але труднощі виникнуть у найближчому майбутньому. Вони спричинять глобальні грошові втрати, та близькі друзі допоможуть у складній ситуації. Щурові потрібно зайнятися духовними практиками (наприклад, йогою) і пройти курс масажів. Щоб здоров’я у 2019 році було міцним, слід кинути палити, дотримуватися режиму харчування й гартувати організм.

Бик
Східний гороскоп на 2019 рік пророкує Бику непередбачуваний, але плідний період. На вас чекають перспективи в роботі, нова сфера діяльності й рішучі кроки в бізнесі. Тільки для цього знадобиться завзятість і здорові амбіції. Бику слід тримати емоції під контролем, а також зважувати кожне сказане слово. Інакше критичними зауваженнями ви можете незаслужено образити тих, хто вам близький і дорогий. Зорі не радять Бику займатися самолікуванням, інакше ситуація зі здоров’ям погіршиться. В особистій сфері посміхнеться удача. Сімейні пари ще раз переживуть чудовий «медовий місяць». Самотні Бики на початку року зустрінуть кохану людину й укладуть офіційний шлюб. Східний гороскоп обіцяє закоханим довге, гармонійне й щасливе життя. Не забувайте брати участь у розважальних заходах, ходити в гості і зав’язувати нові знайомства.

Тигр
Зорі пророкують Тигру приємні сюрпризи в особистій сфері. Це може бути не тільки зустріч «другої половинки», але й також весілля, вінчання і поява на світ первістка. Робота теж буде «бити ключем» у найкращому розумінні. У Тигра з’являться такі перспективи, про які можна лише мріяти. Йдеться про те, щоб опанувати нову професію, зайняти високу посаду і познайомитися з цікавими людьми. Можливий бурхливий роман із колегою. Рік Свині «урожайний» на подорожі, тому Тигру неодноразово доведеться їздити по світу. Тільки не забудьте взяти за компанію друга, родича або кохану людину. Поїздки допоможуть Тигру не тільки отримати нові враження і відволіктися від проблем, але і зміцнити здоров’я. Становище з грошима не буде таким безтурботним, як хотілося б Тигру. Але Свиня зробить усе можливе, щоб уникнути жорсткої кризи і фінансових втрат. Завдяки близькому і щедрому родичу Тигр викрутиться зі складної ситуації. Він запропонує взаємовигідну співпрацю. Не думайте говорити «ні», інакше надовго залишитеся без грошей. Довіряючи цій людині, Тигр зможе уникнути ризику, обману і численних авантюр.

Кролик
Кролику в новому році боятися нічого, адже Свиня його в усьому підтримує. Значить, можна розраховувати на успіх у будь-якій справі, а також не переживати за матеріальне становище. Східний гороскоп на 2019 рік пророкує Кролику не тільки перспективні, але й довгострокові контракти. Тільки не поспішайте відразу погоджуватися і підписувати документи. Кролику варто уважно ставитися до здоров’я. Одягайтеся по погоді, уникайте протягів і переохолодження, а також подбайте про профілактику остеохондрозу. Свиня рекомендує Кролику зайнятися спортом, налагодити режим харчування, а також забути про екстремальні види спорту. У сім’ї Кролика все безнапасно і стабільно, як пророкує східний гороскоп на 2019 рік. Що стосується самотніх Кроликів, то на них чекає бурхливий роман, але не забувайте про романтику, щирі зізнання і сюрпризи.

Дракон
Щастя і добробут обіцяє Дракону східний гороскоп на 2019 рік. Ви будете більше радіти життю, ніж переживати й турбуватися через проблеми. Свиня вселить у Дракона таку впевненість і оптимізм, що можна досягти будь-яких висот у кар’єрі та особистому житті. Є шанс отримати нову роботу, опанувати цікаву професію, по-справжньому закохатися і фінансово збагатитися. Мрії творчих Драконів легко втіляться в реальність. Уже восени зорі обіцяють реалізацію ідей і вигідне використання талантів. Якщо Дракон ризикне й відкриє свій бізнес, то в цій царині швидко матиме успіх. Протягом року Свині ви примножите свій дохід у кілька разів. Якщо маєте серед знайомих людину, якій не довіряєте, то краще мирно розпрощайтеся з нею. Головне, щоб Дракон не чіплявся за минулі любовні та дружні стосунки. Адже не можна почати життя заново, якщо не відмовитися від знайомств, розваг і романтичних побачень.

Змія
Східний гороскоп на 2019 рік пророкує Змії народження довгоочікуваної дитини, з якою будуть пов’язані всі клопоти в сім’ї. Упевненості у своїх можливостях у Змії додасться, що допоможе піднятися вгору кар’єрними сходами й отримати нову посаду. Приділяйте увагу не тільки справам, але і здоров’ю. Відвідайте спортзал, займіться вправами, робіть зарядку, частіше гуляйте на свіжому повітрі. Головне, щоб усього було в міру. Удача супроводжуватиме Змію весь рік. Можливо, з’явиться нагода поїхати на відпочинок за кордон. Дехто навіть купить в іншій країні житло за вигідною ціною. Східний гороскоп на 2019 рік не рекомендує Змії слухати порад родичів, якщо вони виявляться проти вашого вибору. Якщо на карту поставлена перспективна робота, то нікого не слухайте. Тим більше, що є шанс далеко від батьківщини зустріти кохану людину й укласти з нею шлюб.

Кінь
Чим більше працюватиме Кінь у рік Свині, тим більшу отримає винагороду. Східний гороскоп на 2019 рік обіцяє не тільки високу посаду, але й гідну зарплату. Тільки не варто відразу ж давати згоду на нову роботу, інакше близькі люди почнуть звинувачувати вас у зайвій зайнятості й надмірних амбіціях. Та ситуація в робочій сфері стабілізується на користь Коня, він досягне в 2019 році неймовірних успіхів і підвищить професійний рівень. Можливо, вам доведеться керувати великою кампанією або фірмою, що вже дасть значний ривок для кар’єрного злету. Східний гороскоп на 2019 рік обіцяє Коневі переїзд в іншу країну або місто, щоб активно взятися за роботу. Це сприятливо позначиться й на особистому житті. Ви зустрінете «другу половинку», одружитеся і заплануєте народження дитини. Та варто приділити увагу здоров’ю. Головне – не перевтомлюйтеся, більше відпочивайте і харчуйтеся за режимом. Інакше виникнуть серйозні порушення в роботі серця та шлунку. Вихідні присвячуйте собі, займайтесь медитацією і гуляйте на свіжому повітрі.

Вівця
Східний гороскоп на 2019 рік не радить Вівці лінуватися, інакше можна втратити багато можливостей досягти успіху в бізнесі. Ви збираєтеся відкрити свою справу? Навчіться відповідати за сказане, відмовтеся від помилкових обіцянок і припиніть нав’язувати всім свої принципи. Якщо Вівця вже займає високу посаду, то стрибати вище голови їй не слід. Навесні керівник помітить ваш професіоналізм та наполегливість, а, значить, підвищить зарплату і призначить відповідальним за проекти. Зорі обіцяють Вівці хороше фінансове становище. Ви отримаєте не тільки премію, але й бонуси за якісно виконану роботу. Тільки будьте економні і практичні, щоб заощадити фінанси на бажану річ або подорож. В особистому житті самотньої Вівці кардинальних змін не очікується. Звичайно ж, захоплень буде багато, але до серйозних стосунків вони так і не дійдуть. Можливий роман із колегою – бурхливий, але безперспективний. Будьте вкрай обережні, щоб про нього не дізналося оточення, тим більше «друга половинка» вашої пасії. Східний гороскоп на 2019 рік передбачає гармонію і щастя тим Вівцям, у яких вже є сім’я і діти.

Мавпа
Чудовий і насичений період обіцяють Мавпі зорі. Усе те, про що ви довгий час мріяли, – здійсниться. Успіх на боці тих, хто не боїться проявити себе в чомусь новому і незвичайному. Є шанс укласти вигідні угоди, відкрити свій бізнес, зайнятися творчістю і знайти супутника життя. Мавпа буде справді задоволена всім, що дарує їй доля. Східний гороскоп пророкує успіх на початку літа й осені. Ви зможете знайти роботу, яка вам цікава й за яку добре платитимуть. Усе це трапиться завдяки знайомству із впливовою людиною. Мавпа буде добре ладити з колегами, прислухатися до керівництва і продемонструє креативність у роботі. А також зав’яже запаморочливий роман із одним із співробітників. І це не просто флірт, а серйозні стосунки, які призведуть до офіційного шлюбу. Проблеми у фінансовому плані у Мавпи з’являться лише тоді, якщо вона почне розкидатися грошима на всі боки. Тільки практичний підхід до покупок допоможе зберегти кошти. У плані здоров’я страждатиме нервова система. Звідси слабкість, головний біль і зниження імунітету. Головне – не займайтеся самолікуванням.

Півень
Якщо Півень у рік Свині буде емоційно спокійний, то успіх йому забезпечений. До того ж, не лише в роботі, але й в особистому житті. Східний гороскоп радить бути менш агресивним і впертим, щоб не зруйнувати ділові та любовні стосунки. Хоча деяким Півням навпаки не завадить проявити ініціативу й наполегливість, щоб домогтися приязні коханої людини. Інакше бездіяльність і замовчування про почуття може призвести до прощання з обранцем. Зорі радять Півневі уникати авантюр і ризикованих справ, щоб не погіршити свій нервовий стан. Щоб Півень швидко знайшов спокій, варто поїхати на відпочинок із сім’єю чи друзями. Їдьте до моря, в санаторій або за кордон. Нові обставини, кліматичні умови і зустрічі з людьми – все це допоможе досягти внутрішньої гармонії і зміцнити здоров’я.

Собака
Східний гороскоп на 2019 рік обіцяє Собаці чудовий і спокійний період, коли хвилювань і проблем буде мінімум. Ваші плани та мрії втіляться в життя, що додасть оптимізму. Усе, що ви хочете досягти в робочій і особистій сфері, зможете реалізувати за короткий час. У першій половині року Собака зможе знайти гідне місце роботи. Якщо один із подружжя в сім’ї – Собака, то зорі пророкують таким парам народження дитини. Починайте збирати гроші вже в січні, щоб нічого не потребувати протягом року. Кидайте палити, зловживати алкоголем і вести пасивний спосіб життя. Матеріальна ситуація в основному непогана, тому Собака може сміливо відкладати кошти на літню поїздку до моря. У самотніх є шанс зустріти в подорожі свою «другу половинку». А вже до кінця року – зіграти весілля. Зорі рекомендують Собаці уважно поставитися до печінки і шлунку. Відмовтеся від шкідливої їжі, жирного та гострого. Будьте обачніші при вживанні алкоголю. Обов’язково запишіться до стоматолога та ортопеда.

Свиня
Плідний і щасливий період чекає тих, хто з’явився на світ у рік Свині. У сферах любові, праці і фінансах – завидна стабільність! Східний гороскоп на 2019 рік рекомендує вам бути активнішими і спритнішими, щоб домогтися успіху в суспільстві, зав’язати вигідні знайомства і перемогти нахабних конкурентів. На початку року Свиня відкриє бізнес. Багато самотніх зустрінуть кохану людину й укладуть щасливий шлюб. Головне, щоб Свиня, займаючись чужими проблемами, не забувала про своє життя. Особливо про здоров’я, яке може помітно похитнутися через хвилювання і перенавантаження. Східний гороскоп рекомендує стати оптимістичнішими, радіти кожному дню і не нервувати через дрібниці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x