Археологічна гра «Розкопки»

Археологічна гра «Розкопки»

Археологічна гра «Розкопки»
Археологічна гра «Розкопки» долучить вас до наукової методики прочитання захованих у глибині тисячоліть таємниць давнини. На прикладі відкритої у нашому музеї унікальної археологічної виставки, де акумульовано результати 120 років археологічних розвідок та розкопок лише однієї багатошарової пам’ятки на території нашого краю, Ви зрозумієте, чому процес археологічних досліджень порівнюють з криміналістичним розслідуванням.
Величезна відповідальність перед пращурами та романтичний азарт археологічних пошуків, копітка праця над кожною знахідкою та реставрація-відновлення роздавлених під вагою часу посудин – це невід’ємні складові археологічних буднів.

Запрошуємо відвідати виставку та дізнатись, де ж на Черкащині знаходиться унікальна археологічна пам’ятка – покинута столиця кількох епох і чому дехто затуляє вуха, коли звучить народна назва підзабутого ще в позаминулому тисячолітті місця.
15 хвилин екскурсії виставкою, а потім досхочу – археологічні «розвідки» та «розкопки». Або як кажуть археологи «Розкопки і… – решта життя». Фотозонитись будемо у кам’яному віці.
Попередній запис телефоном: 0970983676.

Організатор: Обласний краєзнавчий музей
Дата: 20 січня 2019, 13:00 – 14:00
Де: м. Черкаси, вул. Слави, 1
Деталі за посиланням
Вартість – 30 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x