В області за добу рятувальники ліквідували 4 пожежі

В області за добу рятувальники ліквідували 4 пожежі

Рятувальники Уманського, Христинівського та Лисянського району протягом доби виїздили на ліквідацію пожеж, що виникли у межах їх обслуговування. Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

В Умані співробітники ДСНС цієї доби ліквідували 2 загорання. О 22:38 співробітники 14-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу на вулиці Пушкіна, де вогонь ще до прибуття рятувальників встиг пошкодити твердопаливний котел та знищити оздоблення стелі надвірної споруди. Після ліквідації пожежі співробітники ДСНС повернулися до підрозділу, проте одразу отримали наступне повідомлення. Цього разу допомога необхідна була мешканцям житлового будинку на вулиці Довженка. Через декілька хвилин рятувальники гасили пожежу, що виникла через коротке замкнення електромережі.

У Христинівці рятувальники врятували житловий будинок від вогню. О 7:52 вогнеборці зупинили розповсюдження вогню, який швидко поширювався.

Цього ж дня у селі Погибляк Лисянського району місцеві рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку 92-річного пенсіонера. Причиною пожежі стало несправне пічне опалення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x