Концерт інструментального тріо «Serbian Star»

Концерт інструментального тріо «Serbian Star»

В актовій залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся святковий концерт лауреатів та володарів Гран-прі всеукраїнських та міжнародних конкурсів, магістрантів факультету мистецтв – інструментального тріо «Serbian Star» у складі Йована Дрманіча, Дарко Марковіча і Александара Джорджевіча. Художній керівник – доцент Владислав Гусак. Про це інформує прес-служба закладу.

Репертуар колективу: музичні твори у стилях вар’єте, стилізації сербського фольклору, світова класика та багато іншого.

Талановиті випускники нашого закладу вищої освіти ведуть активну концертну та просвітницьку діяльність, неодноразово підкорювали слухачів в Україні, а також за кордоном. Хлопці завжди зачаровували публіку своєю харизмою та високопрофесійним володінням інструментом.

У концертній програмі взяли участь студенти спеціальності «Хореографія», доповнивши майстерне виконання музичних творів хореографічними па. Викладачі кафедри інструментального виконавства Ірина Бойко і доцент кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва Наталія Пиж’янова додали особливих фарб до окремих творів, супроводжуючи їх грою на фортепіано та чарівним вокалом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x