Перше засідання районної Ради регіонального розвитку відбулося у Чигирині

Перше засідання районної Ради регіонального розвитку відбулося у Чигирині

У Чигирині відбулось перше засідання районної Ради регіонального розвитку, яка створена розпорядженням райдержадміністрації від 3 грудня 2018 року. До складу Ради увійшли керівники району, структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ та організацій, сільські голови. Про це «Нова Доба» дізналася у Чигиринській РДА.

Головною темою засідання стало питання щодо підсумків соціально-економічного розвитку району впродовж 2014-2018 років та перспективного плану розвитку району на 2019-2021 роки.

Про соціально-економічний розвиток району доповіла начальник відділу економічного розвитку і торгівлі управління агропромислового та економічного розвитку, містобудування та архітектури райдержадміністрації Олена Яковенко.

– Наразі в районі триває процес децентралізації. У 2018 році створено дві об\’єднані територіальні громади та пройшли перші вибори в Чигиринську та Медведівську ОТГ до яких увійшли 17 населених пунктів Чигиринського району.

Головним завданням реформи децентралізації є створення комфортних умов для проживання громадян, надання їм якісних та доступних публічних послуг, – зазначила Олена Іванівна.

Також, кожен керівник доповів про стан справ у відповідній галузі району та надав пропозиції до перспективного плану розвитку району на 2019-2020 роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x