На Кам’янщині відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку

На Кам’янщині відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку

В залі засідань будинку рад Кам’янської районної державної адміністрації 8 січня 2019 року відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку Кам’янського району. Захід відбувся за участю голови районної ради Сергія Сундукова, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, представників об’єднаних територіальних громад, голів сільських рад.

Відкрив засідання голова райдержадміністрації Богдан Солошенко, який наголосив, що у листопаді цього року в Києві відбулося засідання Ради регіонального розвитку за участі керівництва країни, на якому відбулося обговорення глобальних інфраструктурних проектів і планів розвитку України.
– Рада регіонального розвитку – консультативно-дорадчий орган при райдержадміністрації, утворений з метою налагодження ефективної взаємодії місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та бізнесу. Наше спільне завдання – обговорення та прийняття рішень щодо подальшого розвитку району.

З презентацією про досягнення та здобутки за 2015-2018 роки та подальші перспективи розвитку району виступили начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Лєна Тихонова, начальник фінансового управління райдержадміністрації Ольга Гвоздик, начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Глагола, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Віталій Коваленко, начальник управління агропромислового розвитку та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Віталій Косюченко, завідувач сектору культури райдержадміністрації Людмила Марченко, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Кам’янський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги» Світлана Німченко, головний лікар центральної районної лікарні Костянтин Тамко, завідувач сектору містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Олександр Ткаченко, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Алла Маслєй, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Коваленко. У своїх виступах вони акцентуваи увагу на основних соціально-економічних показниках та головних досягненнях розвитку району, аналізували перспективи розвитку територій району та окреслили основні завдання на період 2019-2021 років, підкріплюючи сказане презентаційним матеріалом.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x