В Умані відбудеться прем\’єра різдвяної вистави «Щедрував я у Солохи»

В Умані відбудеться прем\’єра різдвяної вистави «Щедрував я у Солохи»

10 січня о 18:00 народний аматорський театр «Реверанс» презентує в Уманському міському будинку культури прем’єру різдвяної вистави «Щедрував я у Солохи» по мотивах повісті Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом». Художній керівник ― Марина Скибенко. Про це «Нова Доба» дізналася у Департаменті культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА із посиланням на сайт міста Умань 04744.info.

Набір акторів для участі у виставі «Щедрував я у Солохи» розпочався на початку вересня 2018 року. Під час кастингу в претендентів була можливість спробувати себе у кількох ролях, щоб зрозуміти, який персонаж підходить їм краще всього.

Згодом сценарій адаптували під особливості характеру кожного з акторів. Однією з тих, хто був відібраний для участі у виставі «Щедрував я у Солохи», стала уманчанка Вікторія Проценко-Шуляк. Вона не лише потрапила в основний склад, а й одразу отримала головну роль.
– Солоху я вже грала раніше, адже брала участь у театральних постановках у студентські роки. Тому мені було досить легко вжитися в роль, – зазначила Вікторія Проценко-Шуляк.

Акторка додала, що колектив театру «Реверанс» – дуже дружня команда. Не зважаючи на те, що серед акторів є як працюючі люди, так і студенти, усі знаходять час для репетицій та поринають у творчий процес з головою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x