Смілянці, яка збила велосипедиста, ніяк не оберуть запобіжний захід

Смілянці, яка збила велосипедиста, ніяк не оберуть запобіжний захід

Прокуратура оскаржить судове рішення про відмову в задоволенні клопотання про обрання запобіжного заходу жительці м. Сміла, з вини якої в ДТП загинув велосипедист, інформують в прес-службі відомства.
Як повідомлялося раніше, прокуратурою Черкаської області здійснюється нагляд за додержанням законів у формі процесуального керівництва під час досудового розслідування кримінального провадження за підозрою 56-річної жительки м. Сміла у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, слідством установлено, що зазначена жінка 17.06.2018, керуючи автомобілем «MERCEDES-BENZ», рухаючись по автодорозі «Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань» з порушенням Правил дорожнього руху, на 41 км від м. Черкаси, в напрямку м. Сміла, наїхала на 28-річного велосипедиста, внаслідок чого він помер на місці пригоди.

10 січня слідчим суддею Придніпровського районного суду м. Черкаси відмовлено в задоволенні клопотання прокурора про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

У зв’язку з тим, що прокуратура не згодна з вказаним рішенням, наразі вирішується питання про його оскарження до апеляційного суду Черкаської області.

Разом з тим, досудове розслідування в указаному кримінальному провадженні триває, вживаються заходи, спрямовані на об’єктивне дослідження всіх обставин вчинення злочину та прийняття кінцевого процесуального рішення відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x