Смілянська Рада регіонального розвитку провела перше засідання

Смілянська Рада регіонального розвитку провела перше засідання

Перший заступник голови Смілянської районної державної адміністрації Олексій Пєчніков, представники органів місцевого самоврядування району, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники організацій і установ району, громадські активісти взяли участь у першому засіданні районної Ради регіонального розвитку, яке відбулося днями у Смілі. Про це повідомляють в Смілянської райдержадміністрації.

Відкриваючи засідання Олексій Пєчніков зазначив, що у листопаді цього року в Києві відбулося засідання Ради регіонального розвитку за участі керівництва країни, на якому обговорили глобальні інфраструктурні проекти і плани розвитку України.

«Президент Петро Порошенко доручив головам обласних та районних державних адміністрацій розробити плани перспективного розвитку територій на 2019-2021 роки та прийняти їх. Саме тому, сьогодні ми маємо чудову нагоду обговорити перспективний план розвитку нашого району на найближчі три роки», – звернув увагу присутніх очільник району.
До аналізу стартової ситуації з урахуванням специфіки кожної галузі району, кожного його населеного пункту долучилися керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, які презентували присутнім основні здобутки та реалізовані ініціативи за 2014-2018 роки. Вони також визначили перелік першочергових завдань, що сприятимуть розвитку Смілянського району у 2019-2021 роках.

Окрім того, перший заступник голови райдержадміністрації окреслив важливі стратегічні цілі, які ставить перед собою влада району на 2019-2021 роки. Серед них – енергоефективність комунальних закладів і благоустрій територій, водозабезпечення, ремонт дорожнього покриття, соціальні гарантії та соціальний захист місцевого населення, залучення інвестицій, впровадження перспективних проектів розвитку інфраструктури району, тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x